Zilele Prieteniei Bergenbier continuă cu a treia ediție care cuprinde șase orașe din țară. Evenimentul debutează în București, pe 4 iulie, cu un concert susținut în Piața Constituției, apoi continuă cu Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Craiova și Constanța.

Anul acesta, trupa Zdop și Zdup, cunoscută pentru melodii precum ”Moldovenii s-au născut” și ”DJ Vasile”, se alătură pe scena Zilelor Prieteniei Bergenbier.

Printre trupele care vor urca pe scenă se numără Vița de Vie, Șuie Paparude, R.O.A., Coma, C.T.C și E.M.I.L. Artiștii sunt așteptați să pună în mișcarea cele șase orașe cu ritmuri de rock, punk, hip-hop, electro și nu numai.

11696598_1096077513754735_53928009_n

Noutatea evenimentului este adusă de aplicația de mobil, Bergenbier 4friends, dezvoltată de brandul de bere pentru seria de concerte. Fanii vor putea interacționa cu artiștii și vor accesa detalii despre cele șase concerte. Momentan, aplicația este valabilă doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android. În curând, ea va fi valabilă și pentru iOS.

Festivalul anunță 12 zile de concerte, la care sunt așteptați peste 200.000 de oameni. Programul evenimentului este următorul: Iași (11-12 iulie, Palatul Culturii), Cluj-Napoca (18-19 iulie, Piața Unirii), Brașov (25-26 iulie, Piața Sfatului), Craiova (1-2 august, Piața Mihai Viteazul) și Constanța (15-16 august, Plaja Modern).

Zilele Prieteniei Bergenbier reprezintă o serie de concerte începute în anul 2013, de cunoscutul brand de bere din România. Experiența muzicală de la primul festival a reunit pe scenă 13 dintre cele mai în vogă trupe românești, în timp ce anul trecut, 45 de trupe au concertat în fața a 250.000 de oameni prezenți la a doua ediție.

Sursa foto cover: metalhead.ro

Artiștii de la Airfield Festival
Fall Out Boy: 10 ani de mainstream
=
Anca Olteanu

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.