Un nou playlist Zonga pentru o nouă săptămână. Peste 20 de melodii care vă vor face cafeaua să danseze în cană sau măcar să dați din cap în timp ce o beți. Nu uitaţi să urmăriţi hashtag-ul #ZongaPlaysSuburban pentru a fi la curent cu toate noutăţile venite din partea noastră. 😀

 

Despre Zonga:
Zonga este cel mai mare serviciu local de muzică, lansat în 2012 de către echipa Trilulilu din dorința de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a se bucura legal de muzica și artiștii lor favoriți, oricând și oriunde s-ar afla.

Prin parteneriatele încheiate cu casele de discuri internaționale și locale, Zonga oferă acces legal la un catalog de peste 26 de milioane de melodii la cea mai înaltă calitate. Poți asculta oricând online muzica preferată, poți descoperi artiști noi, melodii și albume, economisind astfel spațiul de stocare. De asemenea, în funcție de istoricul ascultărilor și de genurile preferate, vei primi recomandări personalizate pentru a descoperi materiale noi. Catalogul este actualizat continuu cu cele mai noi melodii oficiale, de îndată ce acestea sunt disponibile pentru streaming.

Aplicația este disponibilă pe toate dispozitivele: din browser, PC/MAC, mobil (Android / iOS / Windows Phone), tabletă sau Samsung Smart TV, playlisturile și preferințele fiind sincronizate automat între ele. Fără download, fără bătăi de cap!

The Jam #3 în Colectiv
Cel ales/ The chosen one (RECENZIE)
=
Bianca Muscalu

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.