Export to PDF | Export to DOC

Untold, unul din cele mai îndrăgite festivaluri din țară, a dorit să aducă un zâmbet pe buzele copiilor odată cu venirea primăverii. Astfel, împreună cu Asociația Dăruiește Viață, a construit primele camere sterile din Transilvania, la spitalul de copii din Cluj-Napoca. Acestea au rolul de a asigura pacienților tratamentul corespunzător în cazul leucemiilor și a altor tipuri de cancer, crescând șansele de vindecare ale micuților internați acolo. 20190308 12440759 Ungtold - Daruieste Viata
„Am pornit această campanie de la o statistică îngrijorătoare: în România, rata de supraviețuire a bolnavilor în lupta cu cancerul este de sub 50%. Ne-am dorit să ajutăm la schimbarea acestei realități dramatice. Ne-am implicat și am întins o mână de ajutor spre secția de hemato-oncologie de la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, unde sunt tratați anual 100 de copii, alături de partenerii noștri de la Dăruiește Viață, dar și de fanii festivalului care au contribuit la acest proiect. ” – a declarat Edy Chereji, Director de marketing și comunicare UNTOLD.

Fanii festivalului au avut un impact foarte important, arătând cât de mult înseamnă să acționezi pentru comunitate și să îi îndemni și pe alții să devină cetățeni activi. Să te bucuri de câteva nopți pline de muzică, lumini, prieteni și pe lângă toate acestea să ajuți și un copil bolnav de leucemie este spiritul pur pe care Asociația Dăruiește Viață îl promovează alături de Untold. Această completare ar trebui să devină un exemplu pentru toți ca să putem ajunge la acea stare de spirit plină de energie. Susținem dezvoltarea, implicarea, genorozitatea și sperăm să aducem la suprafață umanitatea. Acestea fiind spuse, ne vedem la Untold pentru a împărtăși din experiențele fiecăruia!

UNTOLD LANSEAZĂ COMPETIȚIA INTERNAȚIONALĂ „SHOW YOU CAN!”
Street Delivery 2019
=