După ce anul trecut Untold a avut ca simbol un magician, care era prezent chiar în decorul de la Main Stage, anul ăsta fanii festivalului o să se întâlnească cu un nou personaj care va acapara imaginea și povestea festivalului: dragonul. Povestea lui începe cu mii de ani în urmă când, alături de magician, ajută omenirea să supraviețuiască unor forțe întunecate care puseseră stâpânire pe întreg pâmântul. Din cauza asta, Main Stage-ul va primi un nou nume și se va transforma în Dragon’s Nest.

Organizatorii au anunțat și o parte a programului pe zile, care va fi completat în perioada următoare. Astfel, joi vor urca pe scenele festivalului Hardwell, Axwell&Ingrosso, MØ, Charli XCX, Dillon Francis, Sven Vath, Dubfire, vineri ne întâlnim cu Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies și Solomon, sâmbătă, Armin van Buuren, Marshmello, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Loco Dice, Chris Liebing vor fi cei care vor întreține atmosfera, iar duminică ne vedem cu Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki, Alan Walker, Example&DJ Wire, Redfoo, Jamie Jones și Steve Lawler.

Pe lângă artiștii deja menționați, și celelalte nume din line-up își vor găsi locul în program în zilele ce urmează, programul complet al festivalului cu repartizarea artiștilor pe scene și pe ore urmând să fie anunțat în perioada imediat următoare.

Electric Castle 2017: mai mult decât muzică bună
Impresii Kings of Leon la București
=