Pe data de 6 Februarie, în Inspire Lounge se va ţine a 4-a ediţie United by Music! Un eveniment ce nu trebuie ratat de niciun fan al trance-ului şi nu numai atât.

Headlinerul este Ben Nicky, DJ cunoscut la nivel internaţional şi producător, acesta fiind susţinut de nume precum: Armin van Buuren, Paul Van Dyk sau Tiesto, aceştia promovând talentele lui Ben Nicky cu fiecare ocazie. Având melodii în aproape orice DJ Set vei asculta într-o seară tipică de club şi-n căştile ascultătorilor de trance de pretutindeni, Ben Nicky şi-a impus clar  influenţa pe scena muzicii electronice. De asemenea aceasta va concerta pe scenele unora dintre cele mai cunoscute festivaluri: Tomorrowland, Nature One sau a State of Trance, iar labelurile cu care lucrează şi de care este recomandat sunt unele cu notorietate în rândul „trancerilor” (Ultra, Spinnin, Armada sau Vandit Records).

united_by_music_6_feb

 

De asemenea participanţii la United by Music! se vor bucura şi de seturile SunCatcher si Tomqat.

 

Preţul unui bilet la United by  Music! este doar de 30 lei.

 

 

 

Dancehall workshop-LADY CUN FAYA
Camp Lo. în Club Control
=
Robert Gugonatu

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.