Export to PDF | Export to DOC

“Bărbierii” este un concept de salon destinat exclusiv bărbaților, ce are ca scop prestarea serviciilor de întreținere a părului si a bărbii. Frizeria relaxată este situată în centrul orașului Bucuresti, la 3 minute de Piața Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14.

UnShowCinstitByBarbierii

 

Într-o lume unde toți oamenii se învart în cerc grăbiți, “Bărbierii” opresc timpul în loc luni, 30 mai, orele 19:00 și fac un show pe un gang urban din București, cu o prezentare de hairstyle ce include 10 modele masculine. Pentru un show relaxat îi întoarcem pe baieți în anii ’40 , fiecare model având și câte un mesaj inspirațional la care, măcar o dată pe zi, ar trebui să ne gândim cu toții.

Odată cu trecerea timpului, istoria modei în ceea ce privește părul se schimbă, și, cum nimic nu este nou, moda anilor ’40-’60 a revenit fiind adoptată de către majoritatea bărbatilor. De la show-ul de tunsori vei pleca cu idei concrete despre corelarea atitudinii tale cu fizionomia și tipul de par.

Conceptul Barbierii (lansat ca și Barbershop by Neagu Marius) a pornit de la clasicul frizeriilor de altă dată și a devenit în scurt timp un loc cool ăn care bărbații nu vin doar să se tundă și să fie aranjați, ci și să socializeze.

Atunci cand iesi din frizerie cu o tunsoare perfecta pentru fizionomia ta, nu te poti abtine sa nu fii mai indraznet. Asa ca data viitoare cand esti in Piata Victoriei opreste­-te la Barbierii. O sa fii fericit ca ai facut­-o!

Dress code: Dapper style’

Event: https://www.facebook.com/events/267249893628226/?active_tab=posts

#electricmonday sau de ce Electric Castle e genial
Lituania, Liban și Croația la TIFF 2016
=
Alex Coțofană

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.