Ediția de anul acesta a festivalului se apropie cu pași repezi, iar de curând organizatorii au anunțat două nume noi în line-up: John Newman și GTA. John Newman, prezent și la prima ediție a festivalului, se întoarce la Cluj-Napoca, unde hituri ca Love me again sau Give me your love se vor auzi live, la Dragon’s Nest. Al doilea nume recent anunțat, care completează line-up-ul festivalului, este cel al băieților de la GTA, un duo din SUA care produc și mixează muzică electronică, îmbinând house-ul și electro house-ul cu hip-hop și trap.

Ca să câștigi timp la intrare și să nu aștepți atât de mult la coadă pentru check-in, poți să îți înregistrezi abonementul/biletul online. Tot ce trebuie să faci este să accesezi https://topup.in-town.ro/web, unde te poți înregistra cu adresa de e-mail  folosită la achiziționarea abonamentului/biletului și completând formularul disponibil. Doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brățara de festival în baza biletului și a actului de identitate. Procesul de check-in online nu este obligatoriu, dar va ajuta participanții să câștige timp și va oferi acces la funcția de alimentare online cu bani a brățărilor de festival. Dacă alegi să faci check-in-ul online,  când vei ajunge la festival tot ce trebuie să faci este să prezinți biletul valid și actul de identitate pentru a primi brățara.

După procesul de check-in vei primi o brățară de acces cu chip (având sistemul de plată integrat) cu care o să poți achiziționa produsele și serviciile disponibile în cadrul festivalului. Dacă ai realizat procesul de check-in online, poți folosi funcția de încărcare a banilor Top-UP accesând butonul dedicat de pe https://topup.in-town.ro/web și urmând pașii indicați. În interiorul festivalului se va putea plăti doar cu brățara, pe care o vei putea reîncărca la unul dintre cele 70 de de Cash Points, iar dacă îți mai rămân bani pe brățară îi vei putea retrage până pe 7 august, la ora 10.00.

Un alt lucru pe care trebuie să îl știi este că organizatorii continuă și în acest an Campania Transilvania All Inclusive, prin care festivalul își propune să se transforme într-un adevărat ambasador al atracțiilor turistice oferite de această zonă. Asta înseamnă că dacă ai brățara de la Untold poți primi reduceri sau alte facilități la obiectivele turistice importante din Transilvania. Dacă știi și tu vreo atracție turistică demnă de a fi promovată de festival (castele, muzee, conace, complexe turistice de tip hotel-restaurant), o poți înscrie pe untold.com/en/transilvania-all-inclusive, singura obligație a operatorilor fiind aceea de a oferi un beneficiu posesorilor de brățară UNTOLD 2017.

Dacă ai sub 18 ani, pe lângă bilet și act de identitate, vei avea nevoie și de un document ce atestă acordul părinților (îl poți găsi aici), iar accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte. Marți, 1 august și miercuri, 2 august, programul de check-in este între orele 14:00 – 22:00 iar în perioada festivalului este între orele 12.00-03.00 a.m. Accesul în festival se va face, în perioada 3-6 august, între orele 12.00-06.30. Pentru detalii, fanii festivalului se pot adresa pe adresa contact@in-town.ro.

În ceea ce privește cazarea, dacă ai optat pentru campus sau camping, trebuie să știi că programul de check-in în campus este începând de joi, 03.08.2017, ora 8:00 AM cu acces non-stop, iar în camping începând de miercuri 02.08.2017, ora 18:00 cu acces non-stop.

Un lucru important este lista cu obiectele interzise, care conține droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, sau orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți. Poți intra cu borsetă/poșetă (care să nu depășească 21cm x 29cm), aparate de fotografiat compacte, brichete, camere GoPro, baterii externe, medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm (pentru care ai nevoie de scrisoare medicală) și bineînțeles voia bună și cheful de distracție.

 

Zilele Nordului 2017
La o săptămână după Electric Castle
=