În timp ce toată lumea așteptă Black Friday-ul pentru reduceri, un număr mai restrâns de persoane (eg: eu și Mădălin) așteaptă cu nerăbdare noutățile în materie de sneakers. Și pentru că în ultimii ani brandurile au început să profite de pofta de cumpărături trezită de aceasta „sarbatoare”, anul acesta avem un număr destul de mare de lansări. Noi am alcătuit mai jos un top al acestora, pentru un shopping cât mai rapid.

 

Ronnie Fieg x New Balance 998 ‘City Never Sleeps’

2015 a fost un an prolific pentru Ronnie, iar noua siluetă New Balance reprezintă cea de-a 10a colaborare în materie de sneakers de anul acesta pentru designerul american. Colorway-ul siluetei 998 este inspirat de copilăria sa și sentimentul de a fi înconjurat de „jungla de beton” din New York, iar logo-ul New Balance reflectorizant face referință la luminile orașului.

Disponibili online pe site-ul Kith.

 

Pusha T x adidas Originals EQT Guidance ’93

După succesul colaborării de anul trecut ce a dat naștere modelului King Push x adidas EQT Running Guidance ’93 „White”, Pusha T a anunțat încă din vară o nouă colaborare cu adidas. Confirmați oficial la începutul lunii, King Push x adidas EQT Running Guidance ’93 „Black” vor fi lansați pe 27 Noiembrie și vor fi disponibili în magazinele adidas și online.

 

Nike Air Foamposite ‘Hologram’

După colaborarea cu Supreme a cărei lansare în SUA a fost anulată și colorway-ul „White Gucci” lansat la începutul lunii Octombrie, Nike Air Foamposite revine cu un look nou pe 27 Noiembrie. Partea superioară ce își schimbă culoarea în funcție de lumină este acompaniată de șirete negre, iar mid-sole icy atrage atenția către parte inferioară a siluetei pentru un contrast perfect.

Disponibili online pe site-ul Nike.

BAPE x PUMA Collection

Colaborarea dintre Puma și Bape integrează print-ul camo clasic al brandului japonez cu siluetele sport ale celor de la PUMA. Lansarea cuprinde o gamă largă de accesorii, îmbrăcăminte și sneakers, printre care doua colorway-uri noi pentru siluetele R698 and Disc Blaze și tricouri de fotbal „FC BAPE.

Disponibili online pe site-ul Bape.

 

Air Jordan 8 “Aqua”

Celebrul model își face apariția din nou după o pauză de 8 ani, ultima dată fiind lansat în versiunea Retro în 2007. Air Jordan 8 “Aqua” au fost dezvăluiți pentru prima dată în Februarie 1993, în cadrul NBA All-Star Game, cu 8 luni inainte ca MJ să-și anunțe prima retragere. Contrastul dintre mid-sole-ul puternic colorat și restul siluetei îl face una dintre cele mai căutate lansări al acestei perioade si modelul noastru preferat din acest weekend.

Disponibili online pe site-ul Nike.

Sursă foto: HighSnobiety.

Sneaker Industry TV
Bianca Georgescu, designer: Nu vreau să mă pierd în producție
=
Alex Coțofană

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.