Export to PDF | Export to DOC

După multe luni de zvonuri și teasere, rezultatul colaborării dintre Supreme și Jordan a fost lansat ieri, 16 octombrie. În ciuda scepticismului cu care a fost primit inițial anunțul colaborării, în special datorită colorway-ului și a graficii, colecția este cea mai așteptată lansare Supreme din ultima perioadă și una dintre cele mai reușite colaborări de anul acesta.

jor

(Sursa foto: Terry Richardson)

Supreme x Air Jordan 5 este disponibil în 3 colorway-uri: Alb, Negru și Camuflaj. Pe fiecare siluetă se regăsește anul de lansare al brandului de skate (94) în zona călcâiului și textul „Sup” pe partea exterioară.

(Sursa foto: Hypebeast)

Datorită incidentelor ce au avut loc la ultima lansare Supreme x Nike Air Foamposite în SUA, magazinele Supreme din L.A și New York au anunțat încă de la începutul lunii că noua colaborare se va lansa exclusiv online. Cozile au fost totuși permise pentru magazinele din Londra și Japonia.

online

(sursa foto: Hypebeast)

Sursa foto: Kicksonfire

THE-SUPREME-X-JORDAN-CAMPOUTS-IN-JAPAN-AND-LONDON-ARE-INSANE-2

(Sursa foto: Kicksonfire)

Prețul de retail a fost de 150 de lire, iar în momentul de fața pe piața de resell ajunge la 700 de lire.

Doritos invită fanii creativi din întreaga lume la concursul Crash the Super Bowl 50
“Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, dubla 1
=
Alex Coțofană

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.