Catch the Throne: The Mixtape, Vol. 2 este o compilație de 15 melodii utilizate în al patrulea sezon al serialului premiat la Emmy, produsă de Launch Point Records și care urmează să fie lansată în martie, de către HBO. Rapperii Snoop Dogg și Method Man, dar și formațiile Anthrax și Killswitch Engage sunt numele care se vor regăsi în materialul final, informează rollingstone.com.

sm2Sursă foto: pitchfork.com

”Iubesc Game of Thrones”, spune Snoop Dogg într-un comunicat de presă. ”Este ca un joc rap, este gangster, despre familie, loialitate și încercarea de a ajunge în vârf. Trebuia să mă implic și să le arăt fanilor o parte din viziunea mea”, citează site-ul pitchfork.com.

Fiecare artist va reprezenta una dintre familiile din serial. ”Ca fani ai Game of Thrones, suntem extrem de încântați să colaborăm la acest proiect”, mărturisește Scott Ian, membru al trupei Anthrax. ”Înregistrarea unei melodii despre familia Lannister ne permite să fim în contact cu fanii noștri și cu cei ai Game of Thrones într-o manieră pe care nu ne-am fi imaginat-o”.

Primul volum al compilației a ajuns la peste 2.5 milioane de oameni și i-a inclus pe Big Boi, Daddy Yankee, Common și Wale pe lista interpreților.

Sursă foto cover: gotascent.wikia.com

INDIEvizii săptămânii: Blue Nipple Boy
Cel mai puternic om din industia muzicală în 2015
=
Anca Olteanu

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.