Vă era dor de un eveniment ”semnat” Sneaker Industry? Ei bine, mai sunt doar câteva zile până la a doua ediţie Sneakers & Burgers! Dacă ați fost prezenți anul trecut, cu siguranță nu mai aveți nevoie de vreun impuls. Dar dacă totuși ați ratat prima ediție, vă spunem noi de ce duminica asta se petrece în familie. Familia SNKRIND.

Împreună cu binecunoscuţii şi iubiţii Vans şi PORC, băieţii de la S&B au pregătit deja pentru voi o serie de surprize şi cadouri, pe care le veți descoperi pe 5 iunie, la  Terasa Monteoru.  Veţi avea parte de cele mai bune părţi ale culturii urbane, muzică pe măsură şi, evident, burgeri delicioși. Șiiiii…articole unreleased de la PORC. Hai că sună șmecherie!

afis

Evident că oaspeții de seamă și-au etalat deja adidașii. Da, normal că există și niște oaspeți de seamă, păi ce credeați?!

Și asta nu e tot! Echipa SNKRIND vă va ”pune pe tavă” în cadrul evenimentului noua colecţie “Home & Away” custom pack,  în colaborare cu Obuwnik.

colctieskndd

Mmm, ce ziceți, vă surâde? Ah, era să uit esențialul:

13239019_553956561474915_3899810424814073878_n

cutia asta misterioasă vă va pune la încercare imaginația. V-ați prins de ce? Sigur v-ați prins, dar vă spun că se lasă și cu premii. Cei care vor ghici modelul sneaker-ului din cutie, vor primi un tricou special cu care le vor putea face în ciudă prietenilor.

Acestea fiind spuse,duminica asta scoateți din cutie cei mai frumoși adidași, nu mâncați prea mult la micul dejun, și haideți la Terasa Monteoru, începând cu ora 14:00 (la fix pentru masa de prânz).

Și ca să vă faceți o impresie despre ce înseamnă Sneakers & Burgers, dați o geană prin albumul nostru de anul trecut. O să vă placă, vă asigur!

 

 

ALAN & KEPA iau cu asalt fabrica, vineri, 3 iunie
FiRMA cântă în premieră în Club Fabrica pe 4 iunie. Special guests: Rockabella și Gray Matters
=