Cred că pot număra pe degetele de la o mână shop-urile unde poți găsi modele relativ noi de sneakers, și asta spune cam tot despre „piața” din Romania. Din fericire, în ultima perioadă se poate observa o creștere semnificativă a interesului legat de acest domeniu, ajutată și de apariția unor magazine precum Sneaker Industry.

Trebuie să recunosc că am fost plăcut surprins când au anunțat la începutul lunii Noiembrie lansarea unei emisiuni online, în care se va discuta despre sneakers și nu numai. Conceptul proiectului este urmatorul :

„Ne propunem o serie de dezbateri libere intre cei care împărtășesc aceleași pasiuni, dar pentru asta avem nevoie ca lumea sa ne primească în casele lor sau sa stabilim un alt loc unde sa desfășuram “show-ul”. Voi sunteți elementul cheie și avem nevoie de ajutorul vostru – knowhow-ul necesar unor discuții libere, sneakers, clothing, magazines, muzica, alte obiecte pe care le colecționați etc.

Emisiunea nu are un goal de “wow câte sute de perechi am în colecție”, din cate stim DJ Khaled nu traieste pe la noi…asa ca oricine este binevenit sa ni se alăture.
Fie ca aveți doar 5 perechi în colecție, important este sa plusați la celelalte capitole, și debate-ul poate prinde viata”

Iar pe 1 Decembrie a apărut și primul episod ce l-a avut ca invitat pe Tudor Mihaita, care ne-a prezentat colecția sa personala și istoria pasiunii sale. Vă invit să urmăriți episodul, iar dacă doriți să participați sau să aflați mai multe detalii puteți să le scrieți băieților pe adresa de mail (contact@sneakerindustry.ro) sau pe facebook.

”Arta nu mușcă”, pe bune! Interviu cu Loredana Munteanu
Top 5 lansări de Black Friday
=
Alex Coțofană

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.