Export to PDF | Export to DOC

A trecut o perioadă bună de timp de când n-am mai vânat noile colecții de la magazinele din mall, unul dintre motivele principale fiind faptul că majoritatea par trase la indigo. Plus că mi se pare foarte amuzant cum fiecare magazin are, mai nou, un „colț” cu haine negre. Dar despre asta cu altă ocazie.

Ma bucură totuși că vad din ce în ce mai des evenimente de genul „Shop our closet”, unde există o șansă bună de a găsi ceva interesant și mai neobișnuit, sau poate chiar bluza aia pe care ți-o doreai acum 2-3 ani dar n-ai apucat să o cumperi.  Un astfel de eveniment are loc și weekendul acesta, pe terasa MODELiER, ce aduce la un loc designeri, artiști și alți oameni frumoși și pasionați de haine.

Deci dacă ai chef de scotocit prin dulapurile altora ne vedem sâmbătă începând cu ora 13 pe strada Duzilor. Și în caz că nu găsești nimic pe gustul tău, putem măcar sa stăm la un burger și să povestim.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/491880110991406/

 

O noapte în Catacombele din Paris.
Cea de-a II-a ediție a Concursului Național de Bărbi și Mustăți revine la International Tattoo Convention 2015
=
Alex Coțofană

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.