Zilele trecute stăteam şi pierdeam vremea pe 9gag iar playlist-ul de la Youtube a luat o întorsătură foarte gravă. A ajuns la o trupa de care nu auzisem dar era in colaborare cu un uriaş, numit MF DOOM. Am ascultat melodia tăcut, iar clipul rula trezindu-mi amintiri plăcute cu faimosul desen animat Samurai Jack.

După un mic search am aflat ca Samurai Jack revine anul acesta, mai exact în luna martie pe data de 11, de data asta nu pe Cartoon Network, faimosul canal ce ne-a făcut copilăria mai bună ci pe Adult Swim. Cele 10 episoade pe care sezonul 5 le propune sunt mai sângeroase, mai violente şi mai răzbunătoare.

12333

Acţiunea se petrece la 50 ani de la ultimul episod din sezonul 4. Aceeaşi dorinţă de a se regăsi, aceeaşi sabie ce trece prin orice şi acelaşi antagonist Aku  (dar cu o altă voce) iar pe lângă asta, eroului nostru i se mai adaugă in pistol cu care să-şi facă dreptate pluuuuus o barbă ce-l face mult mai badass.

Puteţi vedea aici şi “behind-the-scene-ul” sezonului 5:

Eu unul aştept cu sufletul la gură să apară episoadele, să resimt gustul copilariei. Desigur, le voi vedea dupa ce “dau la spate” şi celelalte 4 sezoane şi fac din asta un maraton marca Samurai Jack. Vizionare plăcută, dragi cititori!

10 scurtmetraje de la Kinofest pe care trebuie să le vezi și tu
Split
=