Export to PDF | Export to DOC

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la lansarea site-ului, HighSnobiety împreună cu Puma și Ronnie Fieg pregătesc o colaborare ce va fi lansată pe 25 septembrie și care va include siluetele Blaze of Glory si R698. Ronnie Fieg, cunoscut ca puterea creativă din spatele brand-ului Kith, și-a lăsat amprenta în trecut pe alte 3 modele Puma:  Disc Blaze, R698 și XT-2.

Noua siluetă Blaze of Glory prezintă un arici brodat cu logo-urile Highsnobiety și Kith, ce se asortează cu vârfurile aurii ale șireturilor. Atât Blaze of Glory, cât si R698, sunt alcătuite în partea de sus din piele/piele întoarsă mătlăsată, caractersitică ce aduce mai mult a High Fashion decât casual sneakers.

ron1

ron

(Sursă foto: Modern Notoriety)

Ronnie a promis că în spatele colaborării stă o poveste interesantă, iar acum așteptăm cu nerăbdare s-o împărtășească cu noi, alături de alte informații legate de lansare. Până atunci, noi am încercuit data de 25 septembrie în calendar și ne-am făcut loc în dulap pentru o pereche nouă de sneakers.

 

Gramatica e sexy pe dracu!
MEMORIA eXplore festival
=
Alex Coțofană

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.