Dacă ești una dintre persoanele care încă mai are mentalitatea de a crede că pole dance-ul este streaptese și nimic mai mult, atunci fă un pas în spate, dă-ți două palme peste față și bagă-ți capul în apă rece ca să te mai trezești puțin. De ce? Nu de alta, dar când vine vorba de dat cu părerea fără a cunoaște, știm cu toții că aici nu ne întrece nimeni.

Lăsând însă prejudecățile la o parte, trebuie să știi că pole dance-ul este probabil unul din cele mai complicate sporturi, și asta mai ales din cauza faptului că necesită foarte multă concentrare, forță în mâini și în tot corpul, dar mai ales antrenament. De fapt, am vrut să spun foaarte mult antrenament pentru a-ți putea ține echilibrul făcând niște mișcări complexe. Însă oricât de complicată ar fi toată pregătirea pentru a ajunge la un nivel ridicat de performanță, când îmbini ambiția cu pasiunea pentru ceea ce faci, rezultatele sunt spectaculoase.

_DSC0311 copy

Iar acest lucru se poate vedea și din reprezentațiile Nadiei Buduruși, pe care cu siguranță o cunoașteți cu toții de la emisiunea Românii au Talent, unde a reușit să se claseze pe locul 3 în finală cu un număr excepțional de pole dance. În prezent este primul instructor de pole fitness acreditat de către Federația Internațională Pole Passion, iar de curând a colaborat cu Film Experience pentru un clip în care ne prezintă câteva mișcări importante ale acestui sport.

Din fericire, acest sport începe să beneficieze de încrederea românilor din ce în ce mai mult, deci cu siguranță următoarele mișcări grațioase ale Nadiei, care se îmbină perfect cu muzica de pe fundal, vă vor face să apreciați și mai mult (în caz că mai este nevoie) acest sport:

sursă foto: Film Experience

Marian Coman: "Banda desenată pune la treabă imaginația cititorului."
Ilustrații satirice ale artistului Gunduz Aghayev
=