Știi pantofii ăia mișto-mișto de tot? Ăia cool în care te visezi când te visezi în pantofi noi? Ăia pe care îi vrei de cum îi vezi? Pantofii ăia în care știi sigur că nu simți cum trece ziua? Pantofii ăia – THE pantofi, dacă vrei – sunt. Ei există! Serios că poți să-i cumperi. Și mai serios că poți dezvolta obsesii legate de ei!

Sunt pantofii din colecția de toamna-iarna 2016/2017 a Mihaelei Glăvan. Până la urmă, dacă există un label românesc de încălțăminte care să poată crea (pe lângă un calapod confortabil) obsesii, acela e brandul semnat de Mihaela Glăvan. Colecția nouă pentru sezonul rece înseamnă bocanci tip-gladiator cu accesorii metalice, botine cu șireturi și talpă flat, supradimensionată, ceva elemente military sau care trimit cu gândul la drumeții, inserții de piele mată, texturată + genți tip-rucsac și mici simboluri legate de tema acestei colecții: libertate și iubire.

Aripi ce simbolizeaza libertate, creativitate, viață și inimi în care găsești iubire, completare. Colecția de toamnă-iarnă 2016/2017 a Mihaelei Glăvan creionează un microunivers în care ideea de libertate, aspirațiile, dorințele și iubirea se simt ca la ele acasă. Două aripi care formează o inimă gata să își ia zborul se regăsesc pe parcursul întregii colecții. Așa cum creatoarea s-a gândit la schimbările pe care le facem într-o viață, eu îți propun să te gândești la o nouă pereche de boots! Da, știu că sună ceva mai ”frivolă” propunerea mea, dar zău, că numai la asta mă gândesc! La asta și la cum să port bocancii ăia ce-mi amintesc de niște Creepers cu o rochie flu-flu și-un pulover XXL. Cred că și asta e un fel de libertate a noastră a femeilor: libertatea de asorta unei tălpi de bocanc o crinolină, de exemplu!

_mg_3263

5 chestii cool despre NOD makerspace + news despre shop!
iTUX - I Want!
=