Export to PDF | Export to DOC

Mai sunt doar două zile până la evenimentul Kings of Leon. Laura Pergolizzi, cunoscută ca LP, va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Kings Of Leon îl susţine pe Arena Naţională din capitală, pe 17 iunie. Hitul care a propulsat-o în marile topuri muzicale, Lost on you, a făcut înconjurul Europei, clasând-o printre cei mai difuzați artiști ai momentului. Look-ul androgin și timbrul unic, la care se adaugă versurile inspirate din experiențe personale, pline de încărcătură emoțională, fac din LP un artist iubit de armate de fani. Single-ul Lost On You, care a făcut-o faimoasă în întreaga lume, a intrat direct pe prima poziţie în topurile din 13 ţări, iar videoclipul oficial a fost vizionat de peste 115 milioane de ori.lp-1-michael-comte-copy-2Poți asculta cea mai recentă piesă a artistei When we’re high care a fost scrisă şi produsă chiar de ea, de Mike Del Rio (care a colaborat cu artişti precum Christina Aguilera, X Ambassadors) şi Nate Company (căruia i se datorează o parte din succesul lui Tove Lo, Carly Rae Jespen, Martin Garrix).

Cel mai recent album LP, Lost On You, a apărut la finalul anului trecut, în decembrie 2016. Artista se află momentan în plin turneu de promovare pentru acest disc. După America de Nord, urmează Europa, începând cu 15 iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta cea de-a doua întâlnire a artistei americane cu fanii români, susținând un concert în toamna anului 2016 tot la București.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române, în incinta Hotelului Ibis și în peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării.

Donează sânge și ajungi la Untold sau Neversea
diversitate și muzică bună la Music Travel Festival
=