Duminică, 26 august, a avut loc ediția de anul acesta a MTV Video Music Awards. Cel care a dominat întreaga premiere a fost Kendrick Lamar, artistul de 30 de ani din California, care tocmai și-a lansat un nou album în primăvara anului acesta. DAMN a fost lansat pe 14 aprilie 2017, prin Interscorpe Records și a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200. Albumul, care este al patrulea din cariera artistului, a fost foarte bine primit de public și a câștigat deja câteva discuri de platină.

Single-ul Humble (care alături de Loyalty și DNA au reușit să facă din album un real succes) a reușit să obțină la MTV Video Music Awards numeroase premii, printre care Best Hip Hop Award, Video of the Year, Best Cinematography, Best Direction, Best Art Direction, Best Visual Effect.

Prestația lui Kendrick de la premiile VMA a venit ca o întărire a faptului că își merită toate premiile câștigate și că este un artist complex. Stilul deja cunoscut al acestuia și mesajul puternic al piesei au fost însoțite de un show vizual exploziv, care a completat spectacolul.

A...wake Me Up
RUSSIAN ROULETTE!
=