Cu peste 20.000 de abonamente vândute în mai puțin de o lună, NEVERSEA, al doilea proiect al creatorilor UNTOLD, anunță nume noi în line-up: Jason Derulo și Rita Ora vor ajunge pentru prima dată în România cu ocazia festivalului, iar alături de ei vor urca pe scenă și Years&Years și Ella Eyre.

Jason Derulo este unul dintre artiștii care în momentul de față are un succes extraordinar cu fiecare melodie pe care o lansează. La abia 27 de ani, Jason se află în toate topurile momentului. Colaborările cu artiști ca Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell, dar și piesele pe care le compune pentru ei îi aduc faimă internaționlă. Cu 11 single-uri de platină vândute în peste 50 de milioane de exemplare, Jason Derulo va aduce la Marea Neagră hituri precum Watcha Say, Talk Dirty, Want to want me,  Wiggle Wiggle, dar și cea mai nouă piesă a sa, Swalla. 

Rita Ora este o compozitoare și artistă britanică, care a ajuns numărul unu în Marea Britanie în 2012 cu primul ei album, Ora. Albumul conține melodia RIP, o colaborare cu Tinie Tempah, dar și hitul How do we party. Pe lângă cariera muzicală, Rita Ora este și actriță. Printre rolurile sale se numără cele din Fast and Furious 6 și Fifty Shades of Grey.

Alături de cei doi, pe scena de la NEVERSEA vor urca și Years&Years, o formație britanică de muzică electronică, pentru care faima și recunoașterea internațională a apărut odată cu piesa Take shelter. Ella Eyre va fi prezentă și ea la prima ediție a festivalului, după ce anul trecut artista a bucurat publicul de la UNTOLD cu hituri ca Waiting all night, Together sau Deeper. Abonamente la prețul special de 225 lei (plus taxe) mai pot fi găsite până în 31 mai (apoi prețul va crește), pe  www.neversea.com.

Află programul pe zile de la Neversea
Doc, Deliric și Vlad Dobrescu la /FORM SPACE
=