fb_img_1480068722976_1

 

 

 

 

Designerul român Iris Șerban spune despre creațiile sale că sunt de poveste, că îmbină liniile simple cu detaliile prețioase, jucându-se cu volumetriile textile – florile fiind semnătura sa – creând compoziții couture. Iris Șerban  spune că ea însăși strălucește atunci când lucrează la rochiile sale, și că rochiile sale aduc la suprafață lumina ei interioară.

Mireasa Iris Șerban e o apariție, fără doar și poate!

Mireasa Iris Șerban e o apariție, fără doar și poate!

Da, lumea lui Iris Șerban e compusă din voaluri și texturi fluide, ce îmbracă corpul feminin într-o aură diafană, delicată, cu atât mai mult în mișcare. Lumea lui Iris Șerban e compusă din inserții din dantelă prețioasă, corsete senzuale, dar mai degrabă delicate, pure. E compusă din alb, nude, negru, uneori gri, mici accente de roșu, fuchsia ori turcoaz. În lumea lui Iris Șerban se adună falduri de tafta ori mătase, pliseuri suave, buchete de petale, accente de pictură manuală, broderii, transparențe ce reușesc să nu fie vulgare, ba dimpotrivă extrem de feminine și de elegante, uneori blană sau piele.

Pășește și tu în lumea lui Iris Șerban!

Pășește și tu în lumea lui Iris Șerban!

În lumea lui Iris Șerban, rochiile de mireasă au broderii manuale, flori din mătase, îmbină voalul diafan, subțire cu dantela brodată de mână, liniile curate, lipsite de artificii decorative cu plinul, bogatul, eclecticul adus de detaliile cusute sau plicate. De fapt semnătura lui Iris Șerban aș zice că este acest joc de linie curată și broderie plină, acest joc de texturi mixate într-un mod atât de firesc, încât nimic nu pare încărcat sau prea mult, ci dimpotrivă, extrem de firesc, extrem de feminin, extrem de fluid.

Mixul de transparent și opac, alături de petalele din textil trasează stilul creatoarei de modă

Mixul de transparent și opac, alături de petalele din textil trasează stilul creatoarei de modă

Iar acum, lumea lui Iris Șerban se găsește și în online, ceea ce nu poate decât să ne bucure! Vizitați-i universul virtual și sigur acesta va reuși să vă trasnpună chiar în atelierul creatoarei de modă. Ceea ce nu e puțin lucru!

Must-buy: cizmele lungi, peste genunchi
Ce-au în comun rochia metalică, Revelionul și Kate Hudson?
=