Dacă ai curaj și vrei să-ți faci un tatuaj, intră acum pe websiteul oficial al evenimentului, alege-ți un artist și contactează-l pentru programare, apoi vino în weekendul 10-12 octombrie la Turbohalle și profită din plin de zilele convenţiei: tatuaje, piercing, freak show-uri, suspendări corporale, concerte și multe alte evenimente. Ai de ales între 100 de artiști profesioniști participanți la cea de-a cincea ediție a Convenției de Tatuaje de la București.

 Vedetele convenției, Gaby & Victor Peralta zboară din Argentina pentru a se întâlni și a zdruncina cultural publicul convenției de la București. Din Venezuela revine Emilio Gonzalez, însoțit de această dată de América Noroño Orea, un model de frumusețe feminină aflată în completarea celui mai excentric artist sculptor de trupuri umane, unul dintre puținii artiști din lumea modificărilor corporale neconvenționale care a studiat medicina și a aplicat-o în artă. Pentru publicul major și tare de inimă, invitații vor organiza demonstrații și freak-show-uri impresionante, vor suspenda voluntari din public folosindu-se de pielea acestora și vor releva multe secrete bine păstrate din tainele antice, tribale.

 photo 5141026851_c504cdf71b_b_zpsd3ce53d0.jpg

În zilele noastre publicul convențiilor de tatuaje s-a diversificat, organizatorii s-au adaptat și au construit un program alternativ pe măsură, cu proiecții de film și variate concerte, de la hip-pop cu Șișu, El Nino și invitații lor, concerte de pian, și DJ set-uri dub, rock si pop. În premieră absolută la Convenția de Tatuaje, în acest an vor promova Romanian Folk Dances, o nouă abordare cerută de artiștii străini invitați. Nu va lipsi din program incendiarul show erotic marca Kennya & Jessica și activarea Comunității Bărboșilor și Mustăcioșilor din România printr-un concurs tematic. Fetele curajoase sunt așteptate pe facebook pentru a se înscrie în preselecția Miss Tattoo Convention Bucharest 2014. Programul final va fi publicat în curând pe tattooconvention.ro și pe facebook.

e21c8c4b-1aa4-496f-8275-bc0dbfe2c467

Abonamentele simple sunt disponibile în avans la prețul de 30 lei în reţelele MyTicket şi Eventim. Începând din acest an, organizatorii oferă și abonamente VIP care conţin tricoul oficial International Tattoo Convention Bucharest 2014, lanyard personalizat cu ecuson VIP, acces special la sesiunile de Meet&Greet cu artiştii invitaţi şi activările acestora, plus invitație la after-party-ul oficial al convenţiei, pachet disponibil la prețul de 100 lei. În zilele evenimentului vor putea fi achiziționate de la intrare abonamente la prețul de 40 de lei și bilete simple de zi cu 10 lei înainte de ora 18:00 și 20 lei până la ora 23:00.

Câştigă una dintre cele 10 invitaţii simple la eveniment, din partea Suburban Magazine!

Electric Castle și Booha prezintă: Snowride Festival
fEAST - Romanian Music Festival - 2014
=