Știi ce dată e astăzi? Normal că știi! E 24 februarie, Dragobetele, sărbătoarea aia despre dragoste bla bla bla. Te-ai panicat? Stai liniștit, ăsta nu e un articol siropos. Ăsta e un articol despre tatuaje, artă, muzică, nonconformism. Toate adunate la un loc, pe înserate, ambalate atââââât de frumos, că nu ai niciun motiv să nu mergi să vezi despre  ce e vorba. Mai ales că intrarea e din partea casei.

Te-am făcut curios? Dacă ai zis NU e clar că ești hater  Ei bine, acum vin și detaliile. Inksane Party reprezintă petrecerea oficială a lansării filmului Trainspotting T2 în România și are loc în această seară, în club Fabrica. Îi vei găsi acolo pe Gabi Georgescu (E.M.I.L/Niște Băieți) și Bogdan Munteanu, responsabili cu playlist-ul, cât și pe cei de la Flash Tattoos Romania, care vor fi prezenți cu o colecție inedită de tatuaje temporare. Mai mult, vei vedea cu ochii tăi o serie de proiecții de videoclipuri, spoturi și fotografii din seria foto Babe Ink by Suzana Plesca și o expoziție de tablouri pictate de Sabin Aliosa. Iar dacă ajungi până în ora 00:00, poți să te bagi la întrecerea pentru shot-urile și long drink-urile Inksane, în zona de DrinkINK games. It sounds in(k)sane, right?

P.S.: În caz că nu ai văzut încă filmul, în cadrul evenimentului va avea loc o tombolă cu invitații la premiera filmului Trainspotting 2.

See you there!

9 trupe pe care le poți vedea live în România în 2017
Deadmau5, Trentemøller, House of Pain, Maceo Plex și Slaves la Electric Castle 2017
=