Iarna aceasta puteţi să uitaţi un pic de frig (sau nu, în funcţie de film) şi să vizionaţi trei pelicule inedite în format IMAX la Cinema City, AFI Palace Cotroceni.

Din 20 ianuarie, filmul care a dat naştere la încă un set uriaş de glume despre Oscaruri şi Leonardo DiCaprio, “The Revenant-Povestea lui Hugh Glass”, poate fi urmărit în format IMAX la Cinema City. Filmul prezintă povestea de supravieţuire a lui Hugh Glass, care a fost abandonat de cei ce trebuiau să-i poarte de grijă în sălbăticie, după ce acesta supravieţuise atacului unui grizzly furios. Pelicula lui Alejandro González Inárritu a câştigat trei Globuri de Aur şi are în momentul de faţă 12 nominalizări la Oscar.

rsz_the-revenant_imax-poster

Procedeul de transformare în format IMAX 2D, filmul a trecut prin numeroase transformări la nivel de sunet, contraste, nuanţe. Aveţi până şi un clip în care regizorul vă recomandă să-l vedeţi, disponibil aici.

 

Dacă vi se pare că vremea nu ţine cu voi, “The Finest Hours: Furtună Extremă“, vrea să vă arate că întotdeauna se poate mai rău. Este vorba din nou despre un film de supravieţuire. De data asta acţiunea se desfăşoară la bordul unui petrolier ce a fost prins într-o furtună, iar acum oamenii sunt nevoiţi să supravieţuiască pe ambarcaţiunea ruptă-n două. Povestea prezintă şi curajul lui Ray Sybert, un ofiţer ce preia comanda echipajului şi îi motivează pe aceştia să lupte împotriva diferenţelor şi forţelor naturii pentru a supravieţui. Formatul IMAX o să vă prezinte furtuna într-un mod cu totul special, imersia spectatorului la bordul SS Pendleton fiind garantată.

rsz_the-finest-hours_imax-poster

Pelicula plină de imagini şi scene viscerale poate fi vizualizată din 29 ianuarie.

Pe 12 februarie, filmul ce va aduna toţi iubitorii de benzi desenate şi nu numai în sălile de cinema, “Deadpool”, va sosi pe ecranele IMAX din Cinema City, Cotroceni. Mult mai apropiat de materialul sursă (benzile desenate), The Mercenary with a mouth, promite un show excepţional. Dacă nu ştiţi prea multe despre Wade Wilson, acesta este un mercenar ce în urma unui experiment militar destinat să copieze abilitatea de regenerare a lui Wolverine, acesta se alege cu puteri extraordinare, dar este de asemenea şi desfigurat în procesul de transformare.

rsz_deadpool_imax-poster

So strap in tight for: lots of “F” bombs, scene incredibile de acţiune şi umorul tipic mercenarului cu gura mare.

The Finest Hours Review
Camp Lo. în Club Control
=
Robert Gugonatu

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.