Export to PDF | Export to DOC

Vara asta, Havana Club pregătește un concurs pentru iubitorii de rom. Alături de Sweet Damage Crew, o echipă de grafferi din București, implicati in proiecte mari cu unele dintre cele mai cunoscute companii si au realizat design-ul unor localuri celebre ale Bucurestiului, Havana Club aduce orașul cubanez pe o stradă din România, iar tu poți contribui la asta. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi pe www.havanainthestreet.ro și să te pui în pielea personajului care tocmai ajunge în Cuba. În cele opt episoade ale ilustrației (realizate de băieții de la Sweet Damage Crew), utilizatorul va putea alege din mai multe opțiuni pe care personajul le are.

,,Ne-am dorit să oferim consumatorilor o experiență la fel de energică și spontană precum Havana însăși. Așa a luat naștere Havana In The Street, un proiect colaborativ în care complici ne sunt cei de la Sweet Damage Crew și fiecare utilizator care contribuie online la poveste. Împreună, deschidem o fereastră către Havana în România și dăm gust petrecerilor de vară cu Mojito și Cuba Libre autentice.” – Oana Ghinea, Junior Brand Manager Havana Club în România.

Scopul jocului nu se oprește încă aici. După ce ai contribuit la continuarea poveștii și la forma finală a graffiti-ului, poți alege și orașul în care vrei ca ilustrația să fie transpusă pe un mural. City Battle-ul se dă între București, Cluj, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara, iar orașul învingător va fi cel care va strânge cele mai multe share-uri pe Facebook, din site.

Pe lângă faptul că vei contribui la Havana In The Street, jucând poți câștiga și o mulțime de premii: tricouri cu episoadele Havana In The Street, stickere graffitti și kit-uri pentru cocktail-uri homemade cu Havana Club, iar la final, dacă ești norocos, tu și un prieten puteți ajunge în Havana, unde să experimentați Cuba timp de 5 zile.

 

 

diversitate și muzică bună la Music Travel Festival
chasing rabbits down to Wonderland: Haywire Festival 2017
=