Orice ar spune unele femei, toate suntem obsedate de modă. Poate avem tendinte anticurent, poate urmărim trendurile, dar nici una dintre noi nu iese din casă alegând la întâmplare ceva din dulap. Și dacă ați auzit asta vreodată să știți că este o minciună :))).

Acum, este adevărat că unele dintre noi suntem mai pasionate și încă de mici am fost fascinate de tot ceea ce înseamnă săptămâna modei. Și dacă astăzi este simplu să vezi, uneori chiar live, ce e nou la cele mai importante show-uri de la Milano Fashion Week sau Paris, de exemplu, să nu îmi spuneți că nu v-ați întrebat niciodată cum ar fi să fiți și voi acolo, în primul rând, admirând cele mai noi colecții.

Eu una m-am întrebat și m-am bucurat la nebunie când a apărut evenimentul Feeric Fashion Days. Acesta a început ca un proiect micuț, doar pentru a se transforma în cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est: Feeric Fashion Week.

Astfel, între 16 și 24 iulie the places to be sunt Alba Iulia și Sibiu, unde zeci de desingeri își vor prezenta colecțiile, bloggerițele de fashion vor încerca să atragă atenția fotografilor, reprezentanți ai revistelor de modă din Europa vor căuta cele mai bune cadre, iar noi, restul, ne vom bucura de tot ceea ce Feeric are de oferit: frumusețe, stil, rafinament, poveste și prezența încântătoarei Catrinel Menghia.

Programul exact al evenimentului nu este anunțat încă, dar dacă vreți să vă faceți o idee despre ce se întâmplă pe acolo, look no further:

Feeric weekend in Alba Iulia
Despre alb, despre modă și despre femeia actuală cu ReBorn by Alexandra Calafeteanu
=