Continuăm lista cu evenimente cool din București( și nu numai) cu FASHION SPREE ON THIRTY-THREE. Te așteptăm luni, 4 aprilie 2016, începând cu orele 19:00 să celebrăm texturile și formele discrete, să descoperi noile colecții primăvară/vară 2016 a brand-urilor, Men’S Cave – Clothing Concept Store și hotstepper.ro , și pentru a cunoaște povestea barber shop-ului Urban Hairdressers

c42a3de9-73d6-43b2-a142-6c710cb7fec0

Evenimentul va alea loc în centrul Bucureștiului lângă magazinul Cocor, pe str. Bărătiei, la nr. 33, într-o clădire cu o arhitectură demnă de invidiat. Construită în sec. al XIX –lea și înscrisă pe lista monumentelor istorice în 2010.

Strada Bărăției nr 33 găzduiește cele trei branduri autohtone: hotstepper.ro (pantofi feminini), Men’S Cave – Clothing Concept Store (concept store pentru bărbați) și Urban Hairdressers (barber shop). Spațiile create în ultimii doi ani au fost amenajate în spiritul noii generații dar păstrând elementele clasice ale clădirii de către tineri arhitecți, îmbinând elemente moderne cu un aer industrial.

Accentul este întotdeuna pus pe produse și pe atmosferă, fiecare dintre aceste spații spunând întotdeauna o poveste. ,,Dorim ca acesta zonă din centrul Bucureștiului să fie regăsită și reinventată, să redevină unul dintre punctele centrale ale orașului, un must-go place, fie că il descoperi trecând pe stradă sau auzind die la cineva. Important este să ajungi aici și să te lași purtat de atmosfera acestui loc deosebit.”, declară inițiatorii acestui proiect.

Vei avea parte de un mix de ingrediente: clothes, drinks, accessories, music, barber shop, colours, shopping and conversation – strada transformându-se pentru o seară într-un party venue insolit. Pregătește-te deci… să fii luat prin surprindere! Good friends, good vibe!

Seara va fi antrenata de Dj Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro, industrial, trecand prin alternative indie, dubstep ajungand pana la house si techno.

Dress code-ul ,Creative Classy’ îți completează imaginea pentru o seară excelentă, alături de prieteni noi.

Event: https://www.facebook.com/events/1789637667932321

Workshop dancehall cu Lil Gbb & Simona Mereu
Implant Pentru Refuz lansează noul videoclip „Seven Shades” în Club Fabrica
=
Alex Coțofană

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.