De cel puțin 3 luni mă tot gândesc să merg la teatru, dar, ce să vezi, nu mi-am dorit destul de tare, pentru că altfel nu-mi explic cum n-am putut rupe 2 ore pentru puțină evadare din rutină. Și totuși, e adevărat că dacă te gândești mult la un lucru ți-l atragi, căci tocmai ce-am primit o invitație din partea celor de la Teatrul Nottara, invitație pe care am și onorat-o. (Era și culmea s-o ratez!)

M-au chemat să văd o familie de artiști. Exuberanți, creativi, pasionați, amuzanți. Da, domne’, am râs.

O țesătură despre viaţa ca artă a supravieţuirii, despre artistul din fiecare, despre curajul de a trăi liber și nonconformist într-o lume care stă să cadă.

Minunata familie este formată din 6 membri al căror singur viciu este arta. Deși trăiesc într-o clădire cu bulină roșie, aflată pe picior de demolare, aceștia se opun cu vehemență părăsirii locului, căci îl consideră o catedrală a tuturor artelor. Iar un astfel de lăcaș trebuie apărat cu sfințenie.

O pianistă (Emma Finochietto), o cântăreață (Marietta Finochietto), o balerină (Fryda Finochietto), un poet (Pocho Finochietto), o pictoriță/o ghicitoare în stele (gemenele Raimonda/Carola) și menajera lor (Carmen), copilul “adoptat” al Mariettei,  aspiră către marea scenă a lumii, acolo unde artistul formează un pod între vis și om.

Dacă visul lor se va împlini, puteți afla și voi pe 8 Februarie, de la ora 19:00, la Teatrul Nottara.

Ce e mai frumos decât să fii artist? Să fii artist, dar să fii și bogat!

Photo credit: Ioana Calota

Misiune de Pedeapsă prezintă "De dincolo"
20 de poze care îți vor arăta că iarna e fabuloasă
=