Vara aceasta, Havana Club lansează campania Eu Sunt Havana, prin care iubitorii de rom cubanez devin eroi ai orașului. Aventura începe online, printr-o galerie foto virtuală realizată împreună cu instagrammeri de street photography. Userii sunt îndemnați să își pună amprenta pe fotografii cu străzile din România și să adauge energie proprie în cadru, pentru a câștiga o excursie de 2 persoane în Cuba. Havana Club aduce într-un cadru local mindset-ul cubanez conform căruia ceea ce definește cu adevărat un loc este prezența umană. Pentru că energia locului se naște odată cu pașii celor ce îl străbat, nu cu texturile și materialele ce „îmbracă” strada. Urmele roților de skate pe bordură, sunetele unui jam session la colț de stradă sau pulverizările dintr-un graffity spray, acestea sunt amprentele oamenilor ce dau identitate orașului.1Manifestul creativ începe pe www.havanainthestreet.ro, locul virtual unde userii devin eroi ai orașului. Havana Club deschide pe site o galerie foto ce ilustrează orașe, locuri și străzi din România văzute prin obiectivul a 7 instagrammeri de street photography: Emanuel Romedea, Claudiu Maxim, Adrian Dan, Ciprian Vlădulescu, Mihai Hendea, Lucian Popescu și Mihail Onaca. Fotografiile din galeria online surprind locuri din România, fără prezență umană în cadru, care au nevoie de amprenta personală. Pe site se găsesc o serie de stencil-uri din lumea coordonatelor senzoriale: dans, muzică, vibe de festival, mesaje graffiti sau drinks. Odată ce userii aleg să personalizeze fotografiile de pe site cu stencils-urile care le reprezintă cel mai bine viziunea, ei dau identitate locului, prin propria personalitate. Astfel, numele campaniei devine și deviza eroilor urbani: Eu sunt Havana!

Prin campania Eu Sunt Havana, ne-am dorit să transpunem local energia debordantă a pionierilor spiritului stradal din Havana, amplificată, dar și celebrată cu drink-urile fresh, de vară, cu rom autentic. Pentru că atât în Cuba, cât și în România, notele de rom încarcă de energie atât oameni, cât și cadrele cu petreceri spontane, caracteristice acestei perioade festivaliere. – Simona Andrei, Brand Manager Havana Club România

Eu sunt Havana se desfășoară pe tot parcursul verii 2018, timp în care participanții pot câștiga sau numeroase premii săptămânale, iar până pe 31 august 2018, consumatorii pot intra în tragerea la sorți pentru o vacanță de 5 zile în Havana, pentru 2 persoane.

Rezidențe Artistice la Replika
BMC FEST 2018, Primul Festival de Battle Rap din România
=