Export to PDF | Export to DOC

Putem spunem că Electric Castle ne răsfață cu ceva nou în fiecare an. De la sistemul lor eficient de plată din cadrul festivalului până la experiențele culinare și zonele de relaxare, echipa EC ad at dovadă de inventivitate și profesionalism, toate pentru a ne mulțumi pe noi.

De la pionerii acestui festival până la cei care și-au luat prima dată bilet la Bonțida anul acesta, toți vor putea să se bucure de spectacolul Lords of Lightning, susținut de un colectiv de artiști din Noua Zeelandă și Maria Britania. Arată ca o bătalie între zei, dar de fapt e doar o combinație de tehnologie și creativitate care, ați ghicit, implică multe fulgere. Niciodată nu ne săturam de arta britanicilor, așa că împreună cu spectacolul Lords of Lightning, la Electric Castle 2017 vor participa și magicienii de la Cirque Bijou, specialiști ai lumunilor, culorilor și sentimentelor.

De câte ori nu ați trecut pe lânga castel și apoi v-ați uitat repede stânga-dreapta, doar așa, să încadrați în timp și spațiu paza castelului? Probabil nu de foarte multe ori, nu toți avem un mic spărgător prin efracție în noi. În cadrul acestei ediții, în premieră, participanții la festival vor putea vizita interiorul castelului Banffy, care va fi decorat cu instalații de artă, mulțumită lui Klaus Obermeyer. De la sesiune TEDx până la standup, experiența de festival e extrem de variată cu accent pe calitate. Să nu uitați că veți avea parte și de spectacole dee teatru marca “Reactor”!

Electric Castle menține deschis apelul de proiecte pentru artiștii români. Alte noi instalații și proiecte sunt așteptate ca propuneri de la designeri și arhitecți din întreaga țară care vor să dea viață spațiilor de festival pe care și le-au imaginat. Proiectele selectate vor primi granturi de până la 5.000 de euro pentru a deveni realitate. Este de asemenea deschisă înscrierea trupelor și artiștilor români aflați la început de carieră, care vor să își aducă muzica în fața a mii de oameni.

Evoluând de la an la an, Electric Castle a venit cu o suprafață din ce în ce mai mare, cu sunet mai puternic, cu ecrane mai mari, cu un confort mai mare. Anul acesta ne vom bucura de o suprafață totală de 220.000 de metri pătrați, de o scenă cu deschidere de 80 de metri însoțită de un ecran LED de 600 de metri cu rezoluție 8k.

Ne vedem pe 12-16 iulie la Electric Castle 2017 împreună cu Deadmau5, Franz Ferdinand, Alt-J, Paul Van Dyk și mulți alții!

Sursă foto: Electric Castle

Street Delivery ajunge la Baia Mare
Untold 2017: real life fantasy
=