Pentru că Electric Castle își cunoaște publicul ce nu se poate sătura de distracție, acesta implementează încă o zi de distracție, Ziua Zero.

Ziua zero va fi o încălzire pentru experiența EC de anul acesta. Toți posesorii de abonament se vor putea aduna la castel pentru a se putea bucura de atmosfera festivalului încă o zi. Până acum ziua asta era dedicată organizatorilor, pentru a pune la punct ultimele detalii logistice pentru a oferi produsul finisat cu care ne-am obișnuit, însă anul acesta EC a luat decizia de a integra și publicul la ”repetițiile” acestora.

logo-email-signature EC16_afis_final_SS

Pentru ca imersiunea celor ce vor fi prezenți la Ziua Zero să fie cât mai bună, două din cele opt scene pe care Electric Castle 2016 le va avea pe decursul festivalului, vor fi deschise. Boiler Stage vi-l aduce pe Rodion GA, omul care a pus pe harta României sunetele muzicii electronice, acum patru decenii. Cu un stil unic, Rodion a fost prezent și la prima ediție a festivalului, acesta fiind printre puținii, dacă nu chiar ultimul, care încă folosește un magnetofon pentru a mixa. Tot pe această scenă, ritmul dinamic DnB al formației franceze Dirtyphonics va răsuna pe parcursul setului lor. Și nu e orice set, au reușit să facă sold out cu acesta pe tot mapamondul, iar aceștia au mai fost prezenți și pe scenele celor mai importante festivaluri din Europa. Vița de Vie ce vin la bord cu 20 de ani de activitate vor păși și ei pe Boiler Stage, pentru a ne delecta cu acordurile melodiilor ce ne-au ajutat să ne crăpăm difuzoarele de-a lungul celor decenii de activitate. Boiler Stage o să găzduiască și pe A-C Leonte, un mix foarte interesant ce a fost adus la viață de Ana Leonte, ce vine de pe meleagurile muzicii Jazz și producătorul Tavi Scurtu, și câștigătorul Global Battle of the Bands Romania, competiție a cărei finală va avea loc în luna mai.

 

Booha Stage va susține mixurile produse de artiștii „Ziua Zero” Khaleea, Vlad Caia, Technnibal și Motiv.

De asemenea, toate facilitățile festivalului vor fi disponibile, posesorii de abonamente ce vor fi prezenți la Ziua Zero câștigând astfel încă o zi de Electric Castle.

Abonamentele pentru cea de-a 4-a ediție a Electric Castle se pot achiziționa, la prețul de 369 de lei, până în data de 19 mai. Biletele de o zi și cazarea vor rămâne în vânzare și după această dată.

 

NEPSIS - The last legion PART II - F/W 2016/17 by Florin Dobre
T-shirt Fest se întoarce!
=
Robert Gugonatu

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.