Export to PDF | Export to DOC

Drake a uimit întreaga lume după ce duminică, 21 mai, a reușit să obțină nu mai puțin de 13 trofee la gala decernării premiilor Billboard Music Awards. Rapperul canadian a devenit astfel singurul artist cu 13 premii obținute în cadrul competiției, din toată istoria galei, depășind recordul stabilit de Adele în 2012 (care câștiga 12 trofee în ediția din acel an a evenimentului).

Pe lângă titlurile de Top Artist și Top Male Artist, Drake a obținut și premii pentru albumul Views (Top Rap Album și Top Billboard 200 Album), dar și pentru single-ul One Dance, realizat împreună cu WizKid și Kyla (Top Streaming Song – Audio, Top R&B Song, Top R&B collaboration). Lista premiilor câștigate de Drake nu se oprește aici: artistul obține și Top Billboard 200 Artist, Top Hot 100 Artist, Top Song Sales ArtistTop Streaming Artist sau Top Rap Tour. Noul album al lui Drake, More Life conține 22 de piese, printre care colaborări cu artiști precum Kanye West, Travis Scott, 2 Chainz, Quavo, Sampha sau Giggs și este disponbil online pe https://umr.lnk.to/DrakeMoreLifePR.

Rapper, compozitor și actor, Drake se naște în Toronto și devine cunoscut odată cu apariția în serialul Degrassi: The Next Generation. De atunci și până în prezent, Drake lansează 4 albume și devine cunoscut la nivel internațional în urma hiturilor și a colaborărilor cu Rihanna, Eminem, Lil Wayne, Nicki Minaj sau Jay-z. Câștigător a zeci de discuri de aur și platină, Drake este o figură influentă în hip-hopul internațional și în întreaga industrie muzicală.

Review: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales [SPOILERS]
CNKRUE3: skateboarding, oase rupte și ambiție
=