Export to PDF | Export to DOC

Dacă încă nu ai reușit încă să-ți strângi bani de Untold sau Neversea, ai acum posibilitatea să primești fie un abonament redus, fie un bilet gratis, asta dacă intri în campania Blood Network. Există două variante prin care poți face acest lucru: fie donezi sânge la centrele de transfuzii din România, fie la caravanele mobile care vor fi prezente în 4 orașe din țară.

Dacă alegi prima variantă, trebuie să accesezi link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie să completezi formularul solicitat și să atașezi o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vei primi pe adresa de mail un cod cu care vei putea achiziționa abonamente reduse la Untold și Neversea. La Untold reducerea este de 150 LEI + taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului, iar la Neversea de 195 lei+ taxe din prețul final de 420 lei + taxe al abonamentului.

Dacă alegi a două opțiune și donezi sânge la caravana mobilă, vei primi un bilet gratis la unul dintre cele două festivaluri, alegerea fiind a ta. Caravana mobilă ajunge în Cluj-Napoca (17 și 18 iunie pe Bulebardul Eroilor), în București (24 și 25 iunie, la intrarea în Parcul Herăstrău), în Timișoara (1 și 2 iulie, la Iulius Mall) și în Constanța (tot 1 și 2 iulie, în Piața Ovidiu), iar dacă vrei să donezi sânge o poți face între orele 8.00 și 12.00.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2017, în parteneriat cu platforma Și Eu Donez, McCann Erickson România, dar și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

We are like love songs - Concert Kings of Leon
LP în deschiderea concertului Kings of Leon
=