Studiourile Marvel anunţă ”Expand your Mind: o vizionare exclusivă IMAX 3D”, care include aproximativ 15 minute din mult-aşteptatul film de acţiune „Doctor Strange”. Vizionarea va avea loc pe 11 octombrie, în sălile T-IMAX din Cinema City (AFI Palace Cotroceni), respectiv Shopping City (Timişoara).

Dar cine este „Doctor Strange”? Dr. Stephen Strange este un renumit neurochirurg, a cărui viaţă se schimbă pentru totdeauna după un accident de maşină îngrozitor, în urma căruia devine incapabil să-şi mai folosească mâinile. Când medicina tradiţională nu îl mai poate ajuta, este forţat să caute vindecare şi speranţă într-un loc improbabil (misterioasa enclavă cunoscută drept Kamar-Taj). El îşi dă seama imediat că acesta nu este doar un loc pentru însănătoşire, ci şi linia întâi a unei lupte duse împotriva forţelor întunecate, care urmăresc să ne distrugă realitatea. În scurt timp, Strange, înarmat cu noile puteri magice dobândite, este obligat să aleagă între a se întoarce la averea şi statutul său, sau să lase tot în urmă pentru a apăra lumea, fiind cel mai puternic vrăjitor care a existat vreodată.

Din distribuţia filmului fac parte Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt şi Scott Adkins, alături de Mads Mikkelsen şi Tilda Swinton.

Invitaţiile pentru eveniment pot fi obţinute prin participarea la unul dintre concursurile organizate pe următoarele pagini de Facebook:

https://www.facebook.com/CineForum.ro/?fref=ts

https://www.facebook.com/CinemaCityRomania/?fref=ts

https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni/

https://www.facebook.com/shoppingcitytm/?fref=ts

Și știți ce e și mai tare? Fanii care vor lua parte la vizionarea exclusivă vor primi şi un poster de colecţie IMAX „Doctor Strange” în ediţie-limitată.

Ca un fan al filmelor, sunt nerăbdător să invit publicul în călătoria vizuală a lui «Doctor Strange», oferindu-le o mică avanpremieră a muncii noastre de până acum. Întregul film va cuprinde peste o oră de secvenţe special formatate pentru IMAX, care vor captiva şi uimi publicul, imersându-l complet în film, astfel că sunt nerăbdător să le ofer această scurtă vizionare pe 11 octombrie. – Scott Derrickson (regizorul filmului)

Les Films de Cannes à Bucarest
Timishort 2016
=