Dacă ești din Cluj, cu siguranță ai auzit de /FORM SPACE. Poate i-ai și trecut pragul. Deschis în octombrie anul trecut, /FORM a devenit rapid un adevărat fenomen în ceea ce privește performance-urile live și un spațiu perfect pentru petreceri. De la mainstream la underground, de la metal la techno sau de la rock alternativ la hip-hop, /FORM SPACE a adus în Cluj-Napoca o mulțime de trupe și artiști din țară, dar și internaționali. Hybrid Minds & MC Tina, byron, The Freestylers & MC SirReal, Robin and The Backstabbers, Ishome, Celelalte Cuvinte, Alternosfera, Stanton Warriors, Dub Pistols, golan, Mazde, Deliric & Silent Strike, Maduk, Luna Amară, Joachim Pastor, Gramophonedzie, Grimus, Netsky, Firma, Axel Thesleff, Wilkinson, Adrian Eftimie, Otherside, Vama, DJ Shiver, The Mono Jacks, Worakls, Ada Milea, Cargo, Bosquito, Shell Beach, For the Wicked, Alexandrina sunt doar câțiva dintre artiștii care au urcat pe scena /FORM SPACE.

Dincolo de numele mari și de prestațiile lor uimitoare, /FORM SPACE își propune să ofere fiecărui interpret posibilitatea de a se exprima exact în felul în care dorește și de a construi un dialog activ cu publicul prezent. Încă de la deschidere, spațiul artistic a devenit centrul vieții de noapte din Cluj-Napoca, prin formula sa inovatoare pe care o propune.

Sâmbătă, 20 mai, la /FORM SPACE vor cânta Doc, Deliric și Vlad Dobrescu, sau CTC, una dintre cele mai iubite trupe ale hip-hopului românesc underground. Formată în 1999, trupa lansează primul material în 2002, alături de Cedry2k (Secretul din Atom), urmând ca mai târziu, în 2005, să lanseze Dificultăți tehnice, albumul lor de debut,  care se va vinde în peste 10.000 exemplare. Colaborările cu artiști autohtoni, dar și internaționali, cât și proiectele și noile albume la care au lucrat, au reușit să facă din CTC o trupă de referință în muzica hip-hop de la noi. Doc, Deliric și Vlad Dobrescu te așteaptă sâmbătă seara la /FORM SPACE. Vei putea să îți cumperi biletele de la fața locului, în seara evenimetului, prețul acestora fiind 20 de lei înainte de 00:00, și 30 de lei după.

Jason Derulo și Rita Ora la Neversea
Black Rhino Music Conference #2
=