Conform calendarului, a venit primăvara. Contrar așteptărilor, orașul e acoperit de zăpadă. Totuși, indiferent de vreme, în București sunt evenimente pentru toate gusturile. Vineri, 16 martie, începând cu ora 19:00, la Fratelli Studios va avea loc Do it your way – One night music festival unde sunt invitate trei trupe: The Boxer Rebellion, All We Are și Golan. Dacă ești deja familiar cu artiștii, e clar că nu mai stai pe gânduri. Iar dacă te afli în căutarea unor experiențe muzicale noi, poate e o șansă să fii plăcut surprins.

The Boxer Rebellion (UK)
Membri: Nathan Nicholson (vocal), Andrew Smith (chitară), Adam Harrison (bass), Piers Hewitt (tobe) și Ben Trigg (percuție)the boxer rebellion Ei vin pentru a doua oară în România, după o perioadă de mai bine de trei ani. The Boxer Rebellion este considerată una din cele mai bune trupe indie, a fost înființată în 2001 și a lansat până acum cinci albume de studio, două EP-uri şi o compilaţie.

Întotdeauna am crezut în muzica noastră. Asta ne-a ținut împreună în toți acești ani. Au fost momente în care a fost bine și am primit foarte multă atenție, iar mai apoi au fost ani lipsiți de entuziasm și energie, dar am ținut cu dinții de asta doar pentru că știam că vom ajunge să facem ceva frumos. (Piers Hewitt)

All We Are (UK)
Membri: Guro Gikling (vocal, bass), Richard O’Flynn (vocal, tobe) și Luis Santos (chitară) all we are1Pasiunea pentru muzică i-a adus aproape în 2011, pe când studiau toți trei la Liverpool Institute of Performing Arts. Au debutat în 2015 cu primul lor album eponim, All We Are, care a fost primit foarte bine și asemănat cu sunetul celor de la The XX, Rhye și Wild Beast. Anul trecut în iunie au lansat cel de-al doilea album, Sunny Hills, cu un nou sound – psihedelic, post-punk, care documentează un rollercoaster emoțional pe care l-au trăit cei trei în ultimii doi ani. Cum își descriu ei muzica? Bee gees pe diazepam.

Cel mai greu lucru pentru un artist este să fie onest și să vorbească deschis. Noi cred că asta am încercat să facem cu acest album. (Luis Santos despre cel de-al doilea album al trupei)

Golan (România)
Membri: Alexandru Burcea (trompeta), Ernesto Esnaldo (percuție), Mihai Ristea (vocal) golan Golan înseamnă muzică electro, cu ritmuri cubaneze și de jazz. Trei medii diferite care se combină într-un amestec de armonii eclectice. Anul trecut au lansat primul lor album, INTRO, la Arenele Romane, cu un concert simfonic și invitați speciali. Albumul reprezintă o abordare personală care combină mai multe genuri muzicale.

Facem exact cum ne dorim. Compunem ceea ce simţim şi ne prezentăm exact aşa cum suntem. (Mihai Ristea)

Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare online, iar în limita disponibilității, acestea se vor putea achiziționa și de la intrare, la un preț mai mare. Accesul este permis numai persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Surse foto: The Boxer Rebellion, All We Are, Golan

PRIMUL VAL DE ARTIȘTI NEVERSEA 2018
Primul serial inspirat de chat-urile adolescentilor!
=