Export to PDF | Export to DOC

Dacă nu ești încă hotărât care e genul tău de muzică preferat și nu poți alege între drum&bass, techno, rock, hip-hop sau dub, una dintre soluții ar fi să dai o fugă între 23 și 25 iunie până la Timișoara, unde va avea loc Music Travel Festival. Evenimentul va fi dedicat tocmai diversității muzicale și îi are ca invitați internaționali pe Chase&Status, Sigma, Asian Dub Foundation, Foreign Beggars și Dub Pistols, James Zabiela, Paco Osuna, Ten Walls și M.A.N.D.Y., cărora li se vor alătura o mulțime de artiști și trupe românești (Mihai Popoviciu, Zdob și Zdub, Vama, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Travka, The Monojacks, The Shiver Show, Toulouse Lautrec, lista neoprindu-se aici.)

Festivalul va avea trei scene (Vodafone Stage, The Wall și The Garden), o zonă de chill out completată de ateliere și activități fun. “A treia ediție a Music Travel Festival îi pune în prim plan pe fanii muzicii de calitate. Anul acesta, lineup-ul e mult mai diversificat, iar numărul scenelor a crescut la trei. Aducem la Timișoara muzică electronică pentru toate genurile, cele mai bune formaţii live ale țării şi mulţi djs străini şi români.”, spune Adrian Crețu, fondatorul Music Travel Festival.

Chase and Status vin în premiera la Timișoara cu un show demn de scena principală a evenimentului, care ne va reaminti de ce Pharrell Williams i-a numit «cei mai captivanți producători de azi din UK». De la Sigma nu putem să mergem decât spre dreapta, înspre Dub Pistols, Foreign Beggars, M.A.N.D.Y, Asian Dub Foundation și Paco Osuna, nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare. James Zabiela, a fost numit «tehnic, cel mai bun DJ al lumii»”, mai spun organizatorii.

Prețul normal al unui abonament pentru cele trei zile de festival este 179 de lei + taxe și poate fi achiziționat în format electronic de pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică www.iabilet.ro/retea. Timișorenii își pot procura biletele în format fizic și de la terasa Jardin Timișoara, Manufactura, Storia, D’arc, iar abonamentele VIP de la Fratelli Timișoara.

LP în deschiderea concertului Kings of Leon
Havana Club aduce vibe-ul Cubei în România
=