Cel mai bătrân festival de muzică electronică din România își anunță primul artist ce va urca pe scena din Valea Garbaului, Cluj, pentru aniversarea de 20 de ani de Delahoya Festival.

Vestita formație de hip-hop rave din inima Africii de Sud, DIE ANTWOORD, revine în România după ce a câștigat inimile fanilor la EC 2014.

Die Antwoord la Electric Castle (1)

Formația a luat ființă în 2008, creată de mâinile și urechile dibace ale membrilor Ninja, Yolandi si DJ Hi-Tek. Aceștia își inspiră muzica din cultura ”zef” și arta urbană specifică comunităților sărace din Africa. DIE ANTWOORD au impresionat prin videoclipurile lor, stilul pe care îl abordează pe scenă și beat-urile inventive.

 

DieAntwoord la Electric Castle (2)

Ediția aniversară a festivalului Delahoya va veni la pachet cu trei scene, una pentru genul Techno ce a făcut din Delahoya ce este astăzi, o altă scenă pentru DnB, Electro, LIVE și Dubstep pentru a aborda și un target mai tânăr și o scenă dedicată artiștilor români pentru a aduce în lumina reflectoarelor talentele ascunse pe plaiurile mioritice.

DieAntwoord la Electric Castle (3)

Primele 1000 de bilete vin la un preț special de 59 Lei pentru ambele zile ale festivalului, acestea putând fi cumpărate de pe BiletMaster. Prețul acestora va crește, bineînțeles, direct proporțional cu artiștii ce vor fi anunțați.

Festivalul Delahoya opereaza din 1997 pe scena muzicii electronice din România, fiind primul eveniment de genul din țara noastră. Ediția de anul acesta are și sprijinul Primăriei Cluj și a Consiliului Județean Cluj.

DieAntwoord la Electric Castle (4)

 

Festivalul va avea loc între 10-12 Iunie.

Cazări alternative la UNTOLD pentru cei mai non-conformiști festivalieri
Gorillaz is coming on
=
Robert Gugonatu

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.