Deep Purple, celebra trupă care alături de Led Zeppelin și Black Sabbath pun bazele heavy metalului și ale hard rockului, revin în România. Sâmbătă, 13 mai, trupa va susține un concert la București, în Parcarea A de la Romexpo, cu ocazia turneului de promovarea a albumului Infinite. Sub denumirea de A Long Goodbye Tour, turneul reprezintă modalitatea prin care, cel puțin pentru moment, membrii trupei își iau la revedere de la fanii din Europa.

În deschiderea concertului vor cânta cei de la Trooper (de la 18:50) și Monster Truck (care vor urca pe scenă la 19:50). Deep Purple își vor începe show-ul la 21:00, show care promite o experiență completă, deoarece, pe lângă spectacolul muzical cu care trupa deja a obișnuit publicul, turneul vine cu propria producție de sunet și lumini.

Accesul în parcarea A este permis începând cu ora 17:00, iar timp de o oră după deschiderea porților berea va fi la jumătate de preț, pentru cei care ajung devreme. Locurile din tribune se apropie de epuizare, iar la Golden Ring mai sunt disponibile doar 100 de bilete. Ultimele bilete pentru sâmbătă sunt disponibile la prețurile de 130 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 270 lei (Golden Ring), 350 lei (Tribuna). Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). 

Black Rhino Music Conference #2
Tiësto, Afrojack și Fatboy Slim la Neversea Festival
=