Export to PDF | Export to DOC

Dacă la workshop-ul trecut Lil Gbb ne-a ținut în priză ore bune, învățându-ne pas cu pas mișcări de dancehall, de data aceasta DANCE PRESTIGE STUDIO inaugurează noul sezon cu un invitat extrem de influent în comunitatea Dancehall la nivel global, și anume JR BLACK EAGLE (aka Mad Eagle).

Așadar, dacă ești pasionat de dans, atunci cu siguranță nu ai vrea să ratezi această lecție intensivă despre NEW SCHOOL DANCEHALL și valorile autentice ale acestuia. Ba mai mult, evenimentul va fi completat de un class, susținut de DANGER DUOSimona Mereu și Di Danger (între noi fie vorba, fetele astea se mișcă senzațional)-, care vă vor reaminti câțiva dintre pașii OLD/MIDDLE SCHOOL. Astfel, veți putea învăța secretele unui duo complet, practicând prin exerciții de battle și on-spot routines.

Și pentru că un astfel de eveniment implică educația prin comunicare, la sfârșitul celor două class-uri te așteaptă un seminar “Q&A session”, susținut de însăși vedeta evenimentului, JR BLACK EAGLE.

P.S.: Un super workshop implică super premii, drept pentru care Dance Prestige Studio ți-a pregătit și un concurs. Ce ai de făcut? În primul rând, să te înscrii printre primii 20 de participanți. Apoi,

  •  Share-uiește (public) evenimentul pe profilul tău de Facebook
  •  Adaugă un tag #idmd în share-ul tău

Ce poți câștiga astfel? Un tricou #IDMD, personalizat cu numele tău. Ar fi tare, nu?
unnamed

Mai multe detalii despre eveniment și tarife poți găsi în link-ul următor:

https://www.facebook.com/events/1595716884063374/

Ne vedem pe ringul de dans!

 

Fall in black and gold by Laura Chiriță
Univibes
=