VAMA se pregătește intens pentru data de 12 octombrie, când vor susține un show inedit la Sala Polivalentă din București. Cea care i-a ajutat pe băieți și a creat conceptul scenografic al concertului este Irina Moscu,  o renumită scenografă de teatru care colaborează constant cu regizori precum Radu Afrim, Radu Nica sau Bobi Pricop și care anul acesta a fost nominalizată la Premiile UNITER pentru cea mai bună scenografie (pentru piesa ”Pasărea retro se lovește de bloc și cade pe asfaltul fierbinte”, în regia lui Radu Afrim). Aflată la prima experiență de acest gen, Irina va colabora în crearea show-ului cu o echipa de VJs din Olanda, care i-au ajutat pe cei de la VAMA la UNTOLD. Conceptul de light design al spectacolului va fi semnat de Daniel Klinger.

Am încercat să creăm un show predominant vizual, dar care să fie ceva atipic pentru piața muzicală din România. Documentația stage design-ului a pornit de la concertele internaționale (Radiohead în scenografia lui Andi Watson; turneele lui Kanye West sau Beyonce în scenografia lui Es Devlin). Conceptul a fost construit în jurul a trei elemente vizuale puternice: o instalație de linii ecrane LED, un ecran de proiecție ce va fi situat în spatele scenei și care va completa imaginile oferite de instalație și, nu în ultimul rând, o podea luminoasă pe care își vor desfășura activitatea artiștii. Piesa de rezistență va fi cu siguranță instalația de ecrane LED care în timpul show-ului se vor afla în mișcare, transformând imaginile din 2D în 3D. Toate elementele vizuale vor rula gradual, pe măsură ce show-ul crește în intensitate. Practic, întreg conceptul va prinde pe parcursul unor etape succesive în care imaginea estetică a scenei se va construi de la piesă la piesă, adăugând de fiecare dată câte un nou element-surpriză, a declarat Irina Moscu.

De asemenea, VAMA își invită fanii să contribuie la crearea playlist-ului pentru concert. Dacă vrei să auzi piese mai vechi din repertoriul VAMA sau Vama Veche, tot ce trebuie să faci este să intri aici și să selectezi ce piesă vrei să auzi la concert. De asemenea, aici găsești noul album VAMA, Better, iar dacă vrei să simți experiența acestui show pe propria piele îți poți lua bilet de pe https://www.iabilet.ro/ sau http://www.eventim.ro, din magazinele Flanco și rețeaua iaBilet. Dacă vrei să te și întâlnești cu băieții, VAMA pune la dispoziție un supliment Meet & Greet care include o întâlnire informală cu VAMA înaintea concertului, tricou și cană VAMA, plus un poster cu autografele membrilor trupei. Numărul de suplimente este limitat, iar acestea sunt valabile doar cu bilet cumpărat separat.

S-au pus în vânzare biletele pentru Les Films de Cannes à Bucarest
Red Bull Soundclash - CTC vs Carla's Dreams
=