Export to PDF | Export to DOC

Bucureștiul este orașul unde la fiecare pas găsești ceva care să te lase mască, atât în sensul bun cât și în cel rău. Iar când îl traversezi de la un capăt la celălalt în fiecare zi, ca să mergi la un job de care ți s-a luat de mult, este mai ușor să vezi partea urâtă. În special dacă mai pierzi și alte 30-40 de minute blocat în trafic.

Pe mine unul mereu m-au liniștit traficul și agitația din oraș, privite din afară. Când stăteam la etajul 15 și ajungeam obosit de la job, îmi puneam muzică, ceva de băut și urmăream ce se întâmpla în stradă. Mă fascinează cum în zilele calde de primăvară/vară/toamnă oamenii aleg să fiarbă în mașini, așteptând în coloane ce par că nu se mai termină, în loc să opteze pentru o bicicletă.

Profit totuşi de fiecare ocazie când vremea-mi permite să mă deplasez cu cruiserul și să străbat centrul Bucureștiului, în special Calea Victoriei. Iar cum săptămâna trecută am avut noroc de puțin soare, am luat-o pe Romina și, împreună cu un 7DMKII de la prietenii noștri de la Canon România, ne-am făcut puțin de cap.

Cruising Calea Victoriei

STSM5913(2)

Cruising Calea Victoriei

Cruising Calea Victoriei

 

Concept: Alex Cotofana

Foto: Romina Banu

Camera: Canon 7DMKII

Cele mai proaste versuri din 2015
SOS: Avem nevoie de cluburi!
=
Alex Coțofană

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.