Primăria Municipiului București, print CreArt – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează cea de-a doua ediție a CREATIVE FEST, un festival de cultură și artă urbană care va avea loc în perioada 5 – 6 septembrie 2015, în Parcul Izvor, intrarea fiind liberă.

CREATIVE FEST – Festival de cultură și artă urbanăCreative Fest – Festival de cultură și artă urbană.— 5 și 6 Septembrie, Parcul Izvor —#creativefest #intrarelibera

Posted by Creative Fest on Saturday, August 29, 2015

Creative Fest înseamnă două zile de muzică, street dance, demonstrații de graffiti, space painting, 3D urban art, acrobații cu skateboard si biciclete, jonglerii cu foc si multe alte activități.

Pe scena Creative Fest va urca, în premieră în România, cunoscutul artist american de hip-hop Yasiin Bey aka MOS DEF, dar și mulți artiști români și internaționali.

Poate cea mai cunoscută trupă de hardcore rap, ONYX, se va alătura Creative Fest cu un super concert.

Line-up-ul festivalului îi va include pe Suie Paparude, Robin and the Backstabbers, Gojira & Planet H, DOC , Vlad Dobrescu, Cedry2k &Carbon, Professor P & DJ Akilles (Suedia), Les Elephants Bizarres, Grimus, Basska, Tony Baboon Band.

Creative Fest este un festival cu intrare liberă, care urmărește să se poziționeze ca unul dintre cele mai importante evenimente culturale urbane din România, prin promovarea capacităților creative ale mediului artistic tânăr din București și prin oferirea unei platforme de exprimare vizibilă pentru tinerii creativi din Capitală.

Creative Fest: bifat!
Anatomia unui Eveniment în România
=
Mădălin Chirilă

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.