The Cat Empire a fost primul nume anunţat pentru ediţia din acest an a festivalului B’ESTFEST Summer Camp, care din păcate nu se mai ţine din diverse motive. Show-ul trupei australiene de ska-jazz va avea loc totuşi, asta pe 31 iulie (data deja anunţată) la Arenele Romane.
Cu şase muzicieni la voce, percuţie, trompetă, bas, clape şi turntables, The Cat Empire a ajuns una dintre trupele cele mai efervescente a ultimilor ani, show-urile lor fiind extrem de apreciate, o explozie de energie în care ritmurile de jazz, funk, rock se îmbină perfect cu influenţe latino, reggae, ska sau dub.

Cu această ocazie vă anunţăm că biletele pot fi achiziţionate online de pe myticket.ro, iar în următoarea perioadă vor fi disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, casa de bilete a Sălii Palatului şi pe iabilet.ro.
Acestea sunt disponibile la două categorii de pret, şi anume 80 şi 130 de lei, abonamentele achiziţionate pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp păstrându-şi în acest fel valabilitatea. Ce trebuie să mai ştiţi este că abonamentele trebuie preschimbate în bilete. De aceea, posesorii abonamentelor pot contacta direct membrii echipei Myticket.ro la numerele de telefon 0722 704 191 şi 0720 245 383 sau la adresa de e-mail office@myticket.ro.
Ne vedem pe 31 iulie la Arene!

Noi nume anunţate pentru line-up-ul Sziget Festival
Deck Sounds prezintă: Thomas Azier, pentru prima dată la Bucureşti
=

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.