Export to PDF | Export to DOC

Pe 30 decembrie,  ȘUIE PAPARUDE  a lansat Omul de gheaţă, în cadrul concertului tradițional de sfârșit de an pe care trupa îl susține de 8 ani încoace.

Michi (Mihai Câmpineanu), liderul trupei, a dezvăluit că piesa era, inițial, instrumentală și a fost terminată și salvată în octombrie 2013. Însă, după 4 ani, băieţii au decis să revină asupra ei, adăugându-i şi versuri ce poartă amprenta lui BeanMC:

Omul de gheață e o piesă optimistă, care privește înainte. Deși este învăluită și ambalată într-un ambalaj puțin “țepos”, are un mesaj optimist.

Videoclipul piesei a fost realizat de către Andi Singer, omul care spune că băieții de la Șuie Paparude i-au influențat viața de când eram foarte mic:

Datorită lor am ajuns să cunosc o multitudine de muzică incredibilă, clipuri, filme, regizori, o întreagă lume care era ascunsă în underground și de care eu nu eram conștient. Ei au fost cei care mi-au deschis apetitul către artă și sunt incredibil de bucuros că am reușit, după atâta timp, să le dau ceva înapoi şi să colaborăm. Într-un fel cred ca a fost un fel de datorie, în mod sigur a fost o onoare, Șuie Paparude au darul de a avea o energie foarte sinceră și de a nu compromite deloc ceea ce sunt și asta îi face foarte speciali pe scena muzicală românească.

Rezultatul?

5 premii Grammy pentru Kendrick Lamar
REPUTATION, cel mai vândut album în 2017
=