Suburban a mai scris despre ONDA, aceasta fiind cea mai nouă platformă de prezentare a muzicii urbane, un proiect cu adevărat nonconformist.

ONDA prezintă sâmbătă, 23 Ianuarie, în Club Control, Camp Lo. Deşi au trecut două decenii de la lansarea primului lor album “Uptown Saturday Night”,  album ce venea cu un sunet fresh, având în compoziţie sample-uri bine cunoscute în anii ’70-’80, Camp Lo. revine în atenţia iubitorilor de hip-hop cu “Ragtime Hightimes”. “Ragtime Hightimes” este un material diferit, formaţia exersând cu multe instrumente muzicale live, dar viziunea creativă ce i-a consacrat pe cei doi a rămas neschimbată.

ONDA pres. CAMP LO

Albumul este produs de Ski Beatz, producătorul ce va adus  “Luchini aka This is It”, “Ragtime Hightimes” este albumul ce îi aduce înapoi pe scena hip-hopului a anului 2015, iar astea se întâmplă la doar câţiva ani după proiectul “80 Blocks From Tiffany’s (pt. I & II)”, proiect realizat în colaborare cu legendarul Pete Rock.

Biletul costă doar 30 lei, iar concertul se va ţine în Control Club.

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1144063178946119/

United by Music! | Editia a 4-a
Rixton @Sala Polivalentă
=
Robert Gugonatu

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.