Export to PDF | Export to DOC

Noi, la Suburban, avem o listă (relativ) scurtă cu lucruri pe care le considerăm sfinte. Mâncarea și shoezii reprezintă o parte importantă a acestei liste. Iar când Maria nu are timp să ne gătească, ne place să mâncăm cât mai mulți burgeri. Așa că atunci când am aflat de Burgers and Sneakers era clar că acolo este locul în care vrem să fim.

Organizat de Sneaker Industry în parteneriat cu Burger Van, evenimentul va avea loc duminică, 27 septembrie pe Terasa Monteoru ( Calea Victoriei 115). De muzică se va ocupa Vlad Dobrescu, iar cei de la Burger Van au pregătit un burger special pentru această ocazie. De asemenea, vor exista și 3 premii pentru cea mai „foc” încălțăminte, alese prin tragere la sorți.

Așadar, dacă ne împărtășești pasiunea pentru burgerii bine făcuți și adidașii bine asortați, te așteptăm alături de alți sneakerheads la Sneakers and Burgers.

12017664_465291280341444_4739846603801285589_o

PLUM Festival - the place to be this weekend
Ioana Ciolacu, câştigătoare a patru premii la Festivalul filmului de modă de la Miami
=
Alex Coțofană

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.