Export to PDF | Export to DOC

Pentru că știm cu siguranță că litoralul s-a scumpit, biletele la festivalurile mari sunt cât o jumătate de chirie, iar excursiile tale la munte sunt veșnic stricate de mirosul de mici, îți vom recomanda ce să faci în luna iunie pentru a scăpa de monotonia din București.

Între 15 și 17 iunie, în Club Quantic va avea loc primul festival de Battle Rap din România – BMC Fest. Pe lângă faptul că vă puteți mândri cu faptul că veți lua parte la un eveniment ce va schimba scena hip-hop-ului din România, vă veți putea bucura și de competiții în premieră, un line-up consistent și foarte multă cultură urbană.

Ce se va întâmpla în Club Quantic mai exact?În primul rând, BMC FEST va aduce pentru prima dată pe meleagurile noastre competiția End of the Weak, o competiție internațională de freestyle. Pretendenții la titlul din România se vor lupta în cinci runde în care-și vor demonstra creativitatea, flow-ul și aptitudinile lirice. În detaliu, prima rundă va fi una clasică, unde MC-ii vor putea cânta un text scris de ei pe un beat popular, a doua rundă îi va pune în dificultatea de a cânta acapella, a treia rundă le va testa abilitățile de freestyle, concurenții fiind obligați să cânte despre obiectele pe care le vor extrage dintr-o cutie. În a patra rundă DJ-ul va schimba trei beat-uri între ele, iar MC-ul nu trebuie să își piardă flow-ul, să se încurce sau să folosească ”a-ha, a-ha” pentru a își câștiga timp, iar în ultima rundă MC-ii vor fi puși în echipe de câte doi pentru a le testa abilitățile de a lucra-n echipă.

Câștigătorul va fi trimis în Franța, Paris, pentru a participa în marea finală End of the Weak.

Mai multe despre competiția End of the Weak puteți auzi chiar de la endorserii din New York.

Show-urile live de la Main Stage sunt garantate de: Guess Who, Macanache, ALAN & KEPA, Chimie, Stres, Phunk B, Exile & Mimi, Bocaseca, Infinitu’, Cumicu, Vlad Flueraru, KEV & DICE, Frank, Generația 99.

Ce altceva mai promite BMC FEST?

Două scene
Open Mic
Competiții de ODD, King of Kings și 2 vs. 2
Program de festival de aproape 12h zilnic
Graffiti
B-Boy
Show-uri de DJ
Sonorizare
+multe altele.

Dacă vreți să aflați și mai multe informații, le puteți găsi pe pagina evenimentului: https://goo.gl/KhRasN

Iar dacă vreți să beți o bere alături de echipa Suburban la BMC FEST 2018, vă puteți cumpăra bilete de aici:

Eventim: https://goo.gl/Jc7id8
Iabilet.ro: https://goo.gl/mByUQi
Entertix: https://goo.gl/sbnT9D
Bilete.ro: https://goo.gl/Tx6C2i

 

UNTOLD și NEVERSEA lansează campania de donare de sânge, BLOOD NETWORK
One Night Gallery
=
Robert Gugonatu

Suburban Magazine înseamnă susţinerea necondiţionată a culturii urbane, prin voluntariatul a peste 20 de redactori. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a merge mai departe.