Dacă iubești Crăciunul la fel de mult ca mine, atunci cu siguranță ai început deja să te gândești la ce cadouri să cumperi pentru oamenii ăia mai speciali din viața ta. Și, mai mult ca sigur, știi că mai ai la dispoziție numai 32 de zile. Însă știi ce s-ar putea să faci greșit? Să lași toate cumpărăturile pe ultima sută de metri, atunci când oamenii o iau razna și se plimbă haotic pe străzi, prin magazine, pe la tot felul de târguri, ajungând acasă cu mai multe frustrări, decât cadouri.

Dar, hey, ce ai zice ca anul ăsta să faci lucrurile puțin diferit și să te apuci de „treabă” înaintea celorlalți? Mai exact, pe 26 și 27 noiembrie, când în oaza urbană de la Maison 13 (Str. Dumbrava Roșie 2, Grădina Icoanei) are loc cea de-a șasea ediție Art Fasion Fair | Holiday Market, cel mai cool eveniment de fashion și lifestyle din România.

Practic, vei găsi acolo un târg alternativ care îmbină arta contemporană românească cu spiritul sărbătorilor, ce prezintă o selecție eclectică de designeri și branduri românești (haine și accesorii de autor, parfumuri și cosmetice organice, accesorii home și deco).  Selecția riguroasă pe care o veți descoperi  în cadrul evenimentului este realizată de Roxana Silean (fondator Art Fashion Fair), iar conceptul vizual al acestei ediții este rezultatul colaborării cu Raluca Mandita – Fashion Designer & Illustrator, absolventă a Universității de Artă Bucuresti, artistă cu numeroase prezențe și premii la expoziții naționale și internaționale. Așadar, treaba sună profi, ar fi păcat s-o ratați.

Și pentru că veștile (și mai) bune vin abia la final, aflați că intrarea este liberă (moca),  așadar toți banii pe care-i aduceți cu voi sunt doar pentru cadouri. Și mâncare, în caz că zona de lounge cu Burger Van – Tasty urban food , Tartelicious – Best tarts in town și Animo Caffee – Fresh coffee and snacks nu vă va lăsa indiferenți.

Așadar, ne întâlnim pe  26-27 Noiembrie, între orele 11:00 – 19:00.

P.S.: Această informație este strict secretă, fiind interzisă împrăștierea ei către terțe persoane. În caz contrar, persoana care a dezvăluit-o va fi exclusiv responsabilă de haosul creat.

15151490_1200276450051071_1206934731_n

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

The Untold story continues
Oxigen Life's Spirit - Traditional by Romanian Bloggers
=