Cu siguranță ați auzit de Outernational Days, festivalul independent care aduce la București de doi ani trupe și muzicieni din întreaga lume. Artiști din Kenya, Niger, Senegal, Lebanon, Turcia, Germania, Austria, Elveția și, bineînțeles, România au creat de-a lungul perioadei în care s-a desfășurat festivalul o atmosferă în care diversitatea culturală a îmbogățit Bucureștiul și în care diferențele au fost lăsate deoparte, de dragul muzicii care a unit tot participanții la festival.

Outernational Days a reprezentat, dincolo de muzică și bucuria oferită de aceasta, și costuri mari, mult prea mari pentru a fi susținute de o firmă cum a fost cea care a organizat festivalul. Problema nu s-a datorat faptului că oamenii nu au venit la festival (dimpotrivă, Outernational Days a fost un real succes din acest punct de vedere), ci din cauza sponsorilor și finanțatorilor care s-au retras rând pe rând când au auzit că unul dintre artiștii care va susține un concert în cadrul festivalului va fi tocmai Florin Salam (Outernational Days fiind un eveniment care promovează diversitatea, atât muzicală, cât și culturală).

Ce este de făcut acum, când festivalul este în pericol de a intra în faliment? Poți ajuta direct organizatorii prin donații la igg.me/at/outernational3. O altă modalitate este de a lua parte la All Stars for Outernational, eveniment care va avea loc în 7 octombrie la Club Kran (Cocor, etaj 5). Din line-up-ul party-ului fac parte Raze de Soare (live), Tinos Elanios (live cu formație), Mitoș Micleușanu (live), Aleksa Alaska, Bogman, Orbita Lacustră, Paradaiz Tape Mașina și The Attic Soundsystem. Biletele sunt 50 lei (bilet simplu) sau 70 de lei (cu drink inclus) în avans și pot fi cumpărate de pe eventbook.ro. La intrare biletele vor costa 70 de lei. Aici poți găsi event-ul pe Facebook.

Dacă vrei și consideri că acest festival este important pentru tine, pentru comunitatea din care faci parte, pentru scena muzicală, ajută-ne să mergem mai departe. Cumpără un bilet și hai la eveniment. Donează oricât de puțin, pentru experiența Outernational, pentru muzică live, pentru un festival independent, non-comercial, care se întâmplă odată pe an, pentru un lucru frumos și relevant care se întâmplă în orașul tău, în țara ta. (Echipa Outernational Days)

Red Bull Soundclash - CTC vs Carla's Dreams
A...wake Me Up
=